Me and them.

Ea si ei. Ea cu ei. Ea fara ei. Bine, bine ultima nu prea merge. Pai..cum sa ii numim? ‚personale fara de care nu poate trai’ suna prea pompos si exagerat. ‚prieteni’ iar nu e bine, e prea simplu. Hai sa spunem ‚persoanele pe care le cauta cu privirea cand intra in curte. Sau in lista de mes. Sau la care se gandeste cand primeste un mesaj’. Cam complex si lung numele, stiu, dar se potriveste cel mai bine. Nu sunt multe persoanele acelea, nu te gandi acum la un batalion al lui oliver cromwell. Si nici nu ar putea vorbi chiar despre toate, de frica sa nu uite pe cineva. Dar pe cei mai importanti trebuie sa ii pomeneasca.

Anusca. Doua fete tacanite, care atunci cand sunt impreuna nu se pot opri din vorbit si povestit. Chiar daca nu sunt in acelasi liceu, telefonul de la sfarsitul orelor si recapitularile lungi, le fac sa simta ca abia s`au despartit. Nu le place cand au o perioada in care li se intampla numai faze naspa si pare the world will end. I. o iubeste pe Anusca pentru ca uneori sunt ca doua picaturi de apa, poate una mai mov ca cealalta.

‚Cristina ma simt solo’ Guy. Sunt ca fratele si sora mai mica, dar nu foarte mica. O relatie nebiologica, insa foarte stransa. Au multe lucruri in comun. Le place sa poarte discutii teoretice si usor filozofice. Au acelasi mare tel si anume medicina. Le place sa se uite la grey’s anatomy si sa comenteze totul. Sa se plimbe pe jos si sa manance clatite in parc. Nu le plac oamenii care se grabesc sa isi spuna parerea cand nu e cazul. Cel mai mult ii place la ‚Cristina ma simt solo’ Guy ca mereu e calm si o calmeaza si pe ea cand are nervi.

Jamaica. Departarea nu le opreste sa tina una la alta ca surorile. Le place sa vorbeasca ore in sir si sa recupereze mereu repede tot ce pierd pe moment. Chiar daca nu sunt una langa cealalalta, stiu mereu ca cineva e acolo daca au probleme si vor sa discute. Cel mai mult le place sa vorbeasca despre baieti. Sunt mandre de asta si recunosc. Nu le place diferenta stupida de 7 ore care le desparte si ca nu mai pot sa stea la metrou sa vorbeasca. I. adora la Jamaica faptul ca in cateva luni a devenit o persoana pe care nu o poti uita in ani de zile.

Darling. Sunt ca doua bombe atomice cand sunt impreuna [spun asta fara sa citez oligofrenii]. Le place sa vorbeasca foarte mult, sa rada si sa faca biologie la ora 4 dimineata. Le place sa tipe cand sunt fericite si sa injure cand au nervi. Au cam aceleasi gusturi si se supara rar. Nu le place cand sunt certate si nu se impaca repede. Cel mai mult ii place la darling ca deobicei are aceleasi obsesii in acelasi timp si se inteleg foarte bine din cauza asta.

Timidul [sa nu`mi sari in cap, alta idee nu mi`a venit]. E baiatul ala mai mare de la baschet. Le place sa se plimbe seara pe strazile alea dubioase de pe lipscani. El se impiedica, ea calca in gropi, e destul de corect asta. Le place sa vorbeasca despre lucruri mai ciudate. Vor sa faca unele lucruri la care majoritatea oamenilor nici nu s`ar gandi. Nu le plac cei care dau la arhitectura doar pentru ca le sta bine cu tubul de proiecte in spate. Cel mai mult ii place la timidul e ca se poate vorbi despre orice cu el si nu trebuie sa treaca ani de zile ca sa tii la el.

Mujer. Sunt fetele alea nebune care tipa, rad tare si se crizeaza.Le place sa se trezeasca cu ceva de povestit in minte si sa uite pana se intalnesc. Sa tot faca planuri care sa nu functioneze uneori. Sa vorbeasca intr`un limbaj cunoscut doar lor. Nu le place sa planga din cauza prostilor si sa fie cu moralul la pamant. Cel mai mult ii place la mujer ca e mereu cu zambetul pana la urechi chiar daca poate are vreo problema.


[Eu si ei. Eu cu ei. Eu fara ei. Asta nu merge.]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: