weird.

da, weird. Cred ca asta e cel mai potrivit cuvant. Sunt aiurea momentele in care habar nu am ce sa faci. In care stai si analizezi toate intamplarile si decizile luate, over and over again. Iar eu rar am momente din astea. Am renuntat pana si la scrisul la persoana a3a si la planurile facute muuult in avans. Ah da si la plural. La ce mai e bun pluralul daca nu simti ca intr`adevar trebuie pus? Doar asa de dragul de a fi altfel, nu merge. In ultimul timp multe lucruri nu mai merg, asa cum era acum 1-2 luni sa zicem. Parca sunt intr`o bucla a timpului, usor dependenta de norah jones si noouvelle vague. Iar vremea asta friguroasa si adormita nu ma ajuta deloc. Nu ca m`as plange, doamne fereste. Nu “vreau sa vina vara inapoi”, citand toti crizatii dupa caldura si vama veche. Nici vama veche nu`mi place, nici macar fosta/actuala formatie. La naiba cu toate expresiile care contin cuvantul “vama”.

Continuand cu starea. E o stare shitty. Cand te gandesti ca toate prostiile pe care le aveai in cap in legatura cu prietenii si cum totul o sa mearga frumos si bine, e iar dezamagitor. Si nu se intampla niciodata cum vrei tu. Spunea azi Deidre in “Pustiul” : care copil ajunge asa cum visa in copilarie? Bine bine, nu zice nimeni sa ajungi cum visezi de mic, ca in unele cazuri prin clasa a8a cel tarziu descoperi ca nu poti deveni astronaut din cauza fizicii pe care nu o suporti sau nu poti devenii balerina pentru ca ar insemna sa nu mai mananci pizza sau de la mec, lucru de la care e imposibil sa te abtii. Si tot asa. Prin a9a te gandesti ca iti cam place sa te uiti la picturi si ai vrea sa te apuci de desen. Dar iar descoperi ca nu merge pentru ca nu ai talent si nici rabdare. Iar ca sa dai la istoria artei, iar nu iti convine pentru ca ai muri de foame si nu ti`ai mai petrece vacantele in tari straine. Cred ca asa e toata viata. Ai un moment cand te simti bine si iei o hotarare, apoi dupa o anumita perioada se intampla ceva care te face sa te gandesti daca nu cumva ai gresit luand acea decizie. Si asa o iei de la capat. Bine, uneori mai sunt si decizii pe care le iei si merge bine, sau nu mai poti sa schimbi cursul consecintelor lor.

Ma rog, poate ca suna cam dramatic, dar asta e adevarul. Si niciodata nu trebuie sa faci o drama din orice ti s`ar intampla. Mereu exista lucruri mai rele, care nu ti se vor intampla tie. Fiecare lucru trebuie luat exact asa cum e el, fara interpretari favorabile sau nefavorabile. Fara exagerarii. Fara infrumusetarii ale situatiei. Si asta e o lectie cam grea si naspa. Teoretic oricine o stie, dar in practica, de putine ori reusim sa nu alteram realitatea si sa luam lucrurile ca atare.

Hai ca termin a nu stiu cata criza a adolescentei. E o vorba care nu mai stiu cine o spusese sau unde am citit`o dar era ceva de genu ‘lasa`le dracu bai, ca toate trec.’

Ei bine, sa treaca mai repede ca m`am cam saturat de fataiala asta continua.

xoxo i.


Advertisements

One Response to “weird.”

  1. E foarte greu sa nu ne hamletizam propria viata. Cred ca asa suntem construiti. E foarte greu sa traim numai in prezent si sa nu ramanem legati de trecut. In general, e foarte greu. :p Dar are si viata nenumaratele ei parti frumoase. Principala noastra problema este ca gandim prea mult si desfacem firul in patru. Putin imi pasa, eu nu as putea trai fara scris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: