About me.

Hm, despre mine? Ok, I can do that.

Uneori sunt matura pentru varsta mea (16), alteori mult prea visatoare. Cred ca pot sa ma descurc in orice situatie, poate ceva mai greu in cele care implica sentimentele mele.

Ador biologia si vreau sa dau la medicina (nu imi spuneti ca e pre greu, stiu asta si totusi ma voi duce acolo). Am fost in extaz in clasa a7a cand am luat primul 10 curat datorita mie (ha! pot si singura da da daaa).

Nu as putea trai fara : filme – actorul meu preferat a fost/este Heath Ledger, R.I.P.; acum sunt indecisa intre orlando bloom, johnny depp, ethan hawke, josh hartnett (hotnett) si james franco, bomboane – de orice fel inafara de cele cu menta si lamaie, telefonul mobil – dau zeci de sms-uri zilnic si ii multumesc mamei ca ma intelege si nu se supara prea tare, laptop, blogurile pe care le citesc zilnic, muzica – nu am un gen preferat, dar formatiile mele preferate sunt Coldplay, Nouvelle Vague, The Killers, The Management.

Vorbesc foarte mult, dar nu ma descurc prea bine sa vorbesc in public cand toata lumea e cu ochii pe mine. Imi fac foarte repede prieteni, dar de cele mai multe ori gresesc grabindu-ma si avand incredere in toata lumea.Β  Acum pot sa spun ca ma simt eliberata ca am incheiat prieteniile false si stiu care sunt persoanele “mele”.

Ador iarna si toamna. Defapt, orice parte a anotimpului cand sunt temperaturi de maxim 20 de grade. Eventual sa ploua marunt (si nu ploaie torentiala care sa dureze 3 zile si 3 nopti), sa bata putin vantul (nu tornade care sa imi aminteasca de Katrina) si sa fie innorat (fara tunete si fulgere, ca deja se creeaza panica).

De ceva timp ma tot chinui cu o intrebare.. de ce inca mai citesc horoscopul, care foarteeee rar are dreptate in cazul meu? nu stiu, probabil imi place sa cred ca poate o sa fie cum zic ei si nu o sa se imtample tot felul de faze tampite.

Uhm, cam asta ar fi despre mine.. daca mai aveti intrebari interesante, ask me πŸ˜€

Advertisements

5 Responses to “About me.”

 1. hihihi…ce zodie esti?:D

 2. Se multumeste frumos….si incantata sa te cunosc πŸ™‚

 3. paaai se speram…eu una am nevoie de un strop de “interesant”.
  am nevoie de schimbari….si de decizii bune.

 4. well da.
  ai dreptate.
  optimism…
  stai sa caut cuvantul in dex uitasem sensul lui

 5. sigur sigur πŸ™‚
  uite iti las id ..poate ai chef vreodata de comunicare exagerata pe mess
  godes_ina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: